Skip to main content

Zwangere blogger Christa

By 6 januari 2014april 30th, 2014Blog

christa blogtChrista is 26 jaar oud en inmiddels ruim 3 jaar getrouwd met haar lieve man. Ze is verpleegkundige op een neonatologie afdeling in een kinderziekenhuis. Ze werkt dus met prematuren vanaf 24 weken. Heftig maar zeer dankbaar werk. Verder hebben haar man en zijzelf een gezamenlijke hobby, namelijk het rijden in en opknappen van oude Mini’s. Zelf hebben ze een donkerblauwe Mini Monza uit 1996 en er staat nog een langere mini, zogenoemde Mini Clubman Estate in de schuur uit 1979 die ze nog willen gaan opknappen. Een onwijs leuke hobby, maar soms ook tijdrovend. Want op vakantie gaan met de mini en dan zo’n 2500-3000 km is iets wat ze het liefst doen.

Verder ben is Christa regelmatig aan de gang met haar spiegelreflex camera. Foto’s maken vindt ze zoiets moois om te doen en zeker als je goed weet hoe je mensen of kinderen op z’n mooist kan vastleggen. Om dat te leren is oefenen het belangrijkste. Zeker om straks de kleine mee vast te kunnen leggen.
Christa zal tot na haar bevalling wekelijks bloggen over wat zij meemaakt. Zij zit momenteel thuis vanwege bekkeninstabiliteit, en zal ons goed op de hoogte houden.

Leave a Reply