Skip to main content

Marieke blogt: week 34

By 15 juni 2014Blog

boxWe zijn terug van vakantie. En de baby beweegt nog steeds goed. Geen reden dus voor een extra controle in het ziekenhuis. Waar ik ontzettend blij mee ben. Zondag hebben we de laatste spulletjes voor de kleine meid gehaald. Voorlopig hebben we in principe niks meer nodig.
Maandag mag ik wel gewoon op reguliere controle. En zowel mijn hartslag als de hartslag van de baby zijn goed. En ook mijn bloeddruk is weer mooi met 110/65. Dinsdag ruim ik de box leeg zodat deze weer omhoog gezet kan worden. En ik alles voor de kleine meid er in kan leggen.
Woensdag mag ik ook weer dagcurve prikken voor de 34 weken controle. Dit keer is het wat makkelijker, aangezien Luca naar het kinderdagverblijf is. Ik breng hem daar al op tijd heen en ik ben zelf iets na half acht in het ziekenhuis. Daarna naar huis en ontbijten. Ik wil alvast het een en ander opruimen in de babykamer, maar het lukt me niet echt om iets uit te voeren. Tegen tienen is het weer tijd voor mijn ritje naar het ziekenhuis. Binnen vijf minuten ben ik klaar en kan ik weer naar huis. Nu heb ik wat langer de tijd. Want ik hoef nog niet te lunchen.
Als het twee uur is, mag ik me weer melden. En ook nu ben ik zo klaar. Het prikken zit er weer op. En ik hoop dat het hier bij blijft. Maandag hoor ik de uitslag, als ik ook de 34 weken groeiecho krijg.

Leave a Reply