Skip to main content

Marieke blogt: week 18

By 21 februari 2014april 30th, 2014Blog

i love you marieke shirtDe week van de hormonen. Ik kan om ieder klein dingetje huilen. En ook Erik is de klos deze week. Ik maak ruzie om de kleinste dingen, kortom ik ben erg ongezellig momenteel.

Dat ik extreem moe ben doordat Luca veel spookt, werkt daar ook niet echt aan mee. Merk dat ik dat toch pittiger vind dan verwacht. Hij merkt aan alles dat ik even niet zo lekker in mijn vel zit. En is echt heel erg ondeugend. Luistert voor geen meter, hopelijk wordt dat wel wat beter als ze zijn neusamandel gaan verwijderen over 14 dagen. Al betwijfel ik of hij echt doof is aan een kant.

Maar goed ik dwaal af. Hormonen dus, wie heeft bedacht dat vrouwen ze moesten hebben en dat ze tijdens de zwangerschap nog heftiger aanwezig moesten zijn? Voor mij hoeft het allemaal niet zo hoor.

Gelukkig heb ik een lief vriendinnetje die me wel weer weet op te vrolijken met een lief shirtje voor mijn kleine babymeisje. Dat maakt een hoop goed!

One Comment

  • annemiek schreef:

    Hahaha ach meissie. Die ….. hormoontjes ook.. en ja hopelijk word luca wat liever voor je. Ik dacht ook dat het met de tijd dat ze groter werden beter werd omdat ze dan gaan luisteren..
    Maar nee alisha is soms erger als ooit..
    Hou beter ze begrijpt hoe meer ze je willen testen. Ik wil je niet ontmoedigen maar dan kan je er mischien ietsje rekening mee houden haha. Gelukkig is alles een fase ook jou hoormoontjes worden binnenkort moe en dan beginnen de? Lekkernijtjes xxxxxxx

Leave a Reply