Skip to main content

Marieke blogt: week 16

By 31 januari 2014april 30th, 2014Blog

echo mariekeVandaag ben ik 16 weken zwanger. Omdat we heel graag het geslacht wilden weten van onze pixel, hebben we vandaag een pretecho laten maken. Een normale 2D echo, want op een 3D echo zie je al zoveel en het moet nog wel een beetje een verrassing blijven. Ik had een afspraak gemaakt bij een echopraktijk hier in de buurt. Ik was behoorlijk zenuwachtig. Het maakte me niet zoveel uit of het een jongen of een meisje zou zijn. Meisje zou ik wel heel leuk vinden, omdat we natuurlijk Luca al hebben. Maar een jochie is ook wel weer leuk en ook erg praktisch, daar hebben we alles al voor.

De echografiste vertelde uitgebreid over alles wat ze zag en vertelde nog extra weetjes. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat het voetje van een baby net zo lang is als het bovenbeentje. Toen was het moment daar. De echografiste ging het geslacht onthullen. Ik werd erg emotioneel toen ze ons vertelde dat we een meisje verwachten. Ik wist niet wat ik hoorde. Over een paar maanden hebben we gewoon een dochter, helemaal geweldig! Vandaag maar begonnen met kleertjes op marktplaats zetten, want er moet ruimte gemaakt worden voor de meidenkamer, hihi! Ik zit voorlopig op een roze wolk!

Tot volgende week!

Leave a Reply