Skip to main content

Judith blogt: ruim 5 weken zwanger

By 14 september 2014Blog

Ik ben nu ruim 5 weken zwanger. Ongeveer. Ergens tussen de 5 weken en 1 dag en de 5 weken en 4 dagen. Ik weet het niet precies. Als ik ’s morgens de was sta te doen, begin ik misselijk te worden en te kokhalzen. Ik sms mijn man: het vergif verspreid zich in mijn lichaam. HCG is vergif. Ik ben altijd erg misselijk geweest tijdens mijn zwangerschappen. Als het nu al begint, is dat vroeg. En bovendien een teken dat het HCG vlot stijgt. Met de misselijkheid is negeren best wel lastig. Nog een paar dagen en we gaan op vakantie. Hoe zal dat gaan? Gelukkig hoef ik niet te werken en kan ik rustig aan doen op vakantie. Dat is altijd beter. Op 19 augustus hebben we een echo. Ik ben dan ruim 9 weken zwanger. Bijna 10 weken zelfs. Als het kindje dan nog leeft, is het een echt kindje, met armpjes en beentjes. Dan moeten we beslissen. Als dat überhaupt nog kan. Voor nu stellen we het nog even uit.

Leave a Reply