Skip to main content

Judith blogt: opvliegers een teken van aankomende bevalling?

By 24 februari 2015Blog

Al de hele ochtend heb ik last van opvliegers. Je weet wel, dat je het opeens heel warm krijgt en rood aanloopt. Ik herinner me niet dat ik dat andere zwangerschappen had, ook niet op het laatst. Wel van na de bevalling. Toch vraag ik me af of het een teken is dat er een bevalling aankomt? Ik heb er even op gegoogled, maar het schijnt niet per se wat te zeggen. Bij de één bleek de bevalling die dag te beginnen, de ander liep nog vrolijk 3 weken rond. Ik zie het dus maar als een teken dat er in ieder geval iets aan het veranderen is aan mijn hormonen. En het ook nog een tijdje kan duren. Toch wilde ik het opgeschreven hebben. Want zulke dingen vergeet je weer als de bevalling eenmaal begint of achter de rug is.

Ik heb verder geen harde buiken of krampen ofzo. Echt alleen die opvliegers. We zullen wel zien wat de dag brengt. Waarschijnlijk gewoon helemaal niks…

Leave a Reply