Skip to main content

Judith blogt: 23 weken zwanger

By 15 november 2014Blog

23 weken zwanger

Ik moest afgelopen week weer naar het ziekenhuis. Dit keer had ik geen afspraak met de gynaecoloog, maar met de verpleegkundige. Het was een beetje een suffe afspraak, voor als je zwanger bent van de 4e. Een hoop folders en informatie die ik al 3 x eerder hoorde. Niet echt afgestemd dus. Of ik naar een informatie-avond wilde met uitleg over bevallen in het ziekenhuis. Nou, niet echt, ik ben al 3 x daar bevallen dus geen idee wat ik daar nog van zou kunnen opsteken. Wat wel nieuw was, was het feit dat ik volgende week voor een uitgebreid diabetesonderzoek moet. Dus nuchter prikken, een smerig zoet drankje drinken en 2 uur wachten in het ziekenhuis om vervolgens nogmaals bloed te laten prikken. Ik vind het eigenlijk een beetje onzin, maar goed. Verder vond ze het vreemd dat ik de kraamzorg, de aanvraag van het kraampakket en de verloskunde voor na de bevalling nog niet had geregeld. Tja, ook daar word je wat makkelijker in bij een vierde. Maar ik ben braaf geweest en heb alledrie de dingen afgelopen donderdagmiddag meteen geregeld. Weer wat van het lijstje afgestreept.

Leave a Reply