Skip to main content

Judith blogt: 16 weken zwanger

By 13 oktober 2014Blog

mm juut

De afgelopen week ging het beduidend beter. Niet dat ik nergens last meer van heb, maar ik voel me minder moe en ben ook minder misselijk. Heb nog wel 2 keer overgegeven. Vaak na het eten in de middag of de avond gaat het mis. Waarschijnlijk in combinatie met vermoeidheid. De zaterdag is het ergst: dan heb ik 3 dagen alle energie in mijn werk gestopt en dan stort ik helemaal in. Nou ja, ik ben blij dat het ergste achter de rug is. As vrijdag hebben we een afspraak bij de gynaecoloog. Ik ben dan bijna 17 weken, ben benieuwd of hij een echo maakt. Toch wel benieuwd hoe het daar binnen gaat. Af en toe voel ik de baby draaien, vanmorgen bijvoorbeeld heel duidelijk. Echte schopjes voel ik nog niet. Soms wat vaag gekriebel. Ik hoop dat ik de baby snel goed ga voelen, dat zijn toch de leuke dingen van het zwanger zijn.

Heb wel zelf een Mommy Measure gepakt. Best laat, want ik ben al behoorlijk dik. Ik zit al bijna aan de meter omtrek! Oeps… Nou ja, wel leuk om te gebruiken. Als ik vergelijk met de vorige Mommy Measure ben ik nu ruim 1.5 cm dikker dan toen. Das vast een laagje vet wat nooit meer wegging 🙂

Leave a Reply