Skip to main content

Judith blogt: 14 weken zwanger en heel misselijk

By 12 oktober 2014Blog

Vandaag lig ik bijna de hele dag in bed. Ik begon de ochtend met havermoutpap, en dat had ik beter niet kunnen doen. Ik werd al snel misselijk en dat trok de hele dag niet meer weg. ’s Middags nog een paar rijstwafels geprobeerd, maar het viel eigenlijk niet goed. Heb 1 x overgegeven. En dat is vooral met dank aan het feit dat ik op bed kon liggen, anders was het nog vaker mis gegaan. Ik ben ook erg moe. Voel me eigenlijk hondsberoerd en ervaar het toch weer als heel zwaar, die zwangerschap. Ik weet dat M. het ook heel zwaar heeft met zijn werk en de kindjes, ik zou zo graag wat fitter zijn zodat ik meer kon doen. Maar het gaat gewoon niet. Ik las daarstraks terug in mijn zwangerschapsdagboek van L., nou daar werd ik niet vrolijk van. Daar schrijf ik in week 32 nog over misselijkheid en spugen. Het worden nog zware tijden…. Werken vind ik ook pittig, maar ja, ik ben zwanger hè, niet ziek. Nu steek ik mijn energie in 3 dagen werken, en ben ik vervolgens het hele weekend doodop en misselijk. Als het goed is moet de energie straks wel beter worden. Daar hopen we maar op!

Leave a Reply