Skip to main content

Echt relaxed op vakantie in de Algarve

By 14 november 2015Blog

sagres strandAls je zwanger bent, of net een kindje hebt gekregen, kan het behoorlijk hectisch zijn. Je moet wennen aan je veranderde lijf, je nieuwe ritme en alles daar omheen. Het kan fijn zijn om dan even bij te komen. Liefst ergens waar het mooi weer is. Wist je dat de Algarve hele zachte winters heeft? In het najaar en het voorjaar kan het er bovendien al echt zomers zijn. Heerlijk!

In de herfstvakantie gingen wij dan ook met het gezin die kant op. We verbleven in Sagres, een leuk vissersdorpje met het meest fantastische en kindvriendelijke resort dat je je maar kunt bedenken: Martinhal Beach Resort.

Dit resort heeft alles wat je je maar kunt wensen om eens echt lekker te ontspannen: mèt of zonder kinderen. Je wordt volledig in de watten gelegd. Er zijn 3 zwembaden, 3 geweldige restaurants (met oa heerlijke verse vis uit de haven), een mooi strand, tal van speelmogelijkheden voor de kinderen, een kinderclub, fitnessruimte en een fijne Spa waar je je kunt laten masseren. Ook als zwangere!

Wij hebben er een heerlijke tijd gehad, waar we nog met veel plezier aan terug denken. De accommodatie was superluxe, met bij elke slaapkamer een eigen badkamer, een fijne tuin en een zwembad op nog geen minuut lopen. Sommige accommodaties hebben bovendien uitzicht op zee. Dan waan je je echt in het paradijs. Genieten van de zon in de herfst voelde als een waar cadeautje. De kindvriendelijkheid van het personeel in Martinhal Beach Resort was bijzonder te noemen. Kinderen staan er echt op nummer één!

Wil je ook wat van de omgeving zien? In deze blog over Sagres vind je 9 leuke tips, zoals oa een walvistour en de restauranttoppers.

 

vuurtoren

Leave a Reply