Skip to main content

Christa week 22

By 29 maart 2014april 30th, 2014Blog

Christa week 22De weken lijken wel voorbij te vliegen, ondanks dat ik nog steeds thuis zit vanwege mijn bekkenklachten. Afgelopen week heb ik bezoek gehad van 2 gastouderbureau’s want straks als ik weer aan het werk ga, wat pas ergens in oktober zal zijn, moet ik wel oppas hebben. Maar het is toch lastiger dan ik dacht, ik heb namelijk nogal wat eisen. Ik wil in ieder geval een flexibele gastouder die heel de week kan oppassen terwijl ik maar 2 of 3 dagen door de weeks oppas nodig zal hebben. En dan zijn het misschien nog niet eens hele dagen. De ene gastouder was wel flexibel maar totaal niet bezig met bijvoorbeeld op educatief vlak ook bezig willen zijn met de kinderen. De ander heeft maar 3 dagen plek omdat ze op de woensdag en vrijdag er voor haar eigen kinderen wil zijn. Het volgende gastouderbureau vraagt al 25 euro vooraf voordat ze ├╝berhaupt voor je gaan zoeken. Dan toch maar terug naar de eerste gastouder die ik zelf via internet gevonden had en waar ook gelijk een klik mee was toen ik er langs was geweest. De knoop heb ik doorgehakt, het wordt inderdaad de eerste gastouder waar ik binnengestapt ben en die ik zelf gevonden heb, straten verderop dus lekker dichtbij. Dat geeft ook weer rust. Wat een geregel komt er bij kijken. Met dat ik dit op schrijf bedenk ik me weer wat ik vandaag had moeten vragen aan de gynaecoloog, ik was vanmorgen weer voor controle in het ziekenhuis en alles was goed. Ze is nog steeds even beweeglijk als elke keer met een echo. Maar ik had dus een verklaring rondom zwangerschap met de uitgerekende datum voor het werk nodig. Ik had nog zo gezegd tegen mijn man dat moeten we niet vergeten. Mijn geheugen is echt een zeef, ben ik echt niet gewend van mezelf… Tja op naar week 23, vanaf nu gaat de kleine meid ongeveer 150 gram per week groeien. Het is voor mij makkelijk voor te stellen hoe groot ze nu ongeveer is omdat ik kinderen in mijn handen heb gehad van 400 gram en die langzaam heb zien groeien in de couveuse. Maar laat haar nog maar lekker een tijdje blijven zitten warm in mijn buik.

Leave a Reply