Skip to main content

Christa blogt: week 21

By 21 februari 2014april 30th, 2014Blog

photo 2Inmiddels mijn 21e week voorbij, steeds vaker wordt er van binnen hard geschopt en wat is dat een prachtig gevoel. Afgelopen week was een vrij rustig weekje. Ik moet me ook een beetje rustig houden want heb een voorhoofdsholteontsteking en het schiet nog niet echt op. Inmiddels 6 weken aan het hoesten en 3 weken aan het snotverkouden. Manlief heeft de laatste hand gelegd aan de plinten op de babykamer, klinkt best gek, tot voor kort noemde we het de voorslaapkamer. Nu weer alles een beetje aan de kant geschoven en op zoek gegaan naar mooie kleurtjes om de meubeltjes mee te schilderen. Ik had al zelf wat in gedachten qua kleuren en kwam het uitgevoerd en gecombineerd ook nog is tegen op internet en dat stond zo mooi bij elkaar dat ik meteen om was. Het bedje wordt gewoon een wit bedje. We hebben een jaren 60 ledikantje, waarschijnlijk als de kleine gaat klimmen moeten we op zoek naar wat anders, maar voorlopig is dit prima. Het ledikantje wordt wit. Daarbij hebben we ook een jaren 60 commode met laadjes en één kastje en aan allebei de zijkanten zit nog een rekje en een plankje die ingeschoven kunnen worden. Deze wordt mintgroen. De kast is ook een oude grenen kast met aan één kant allemaal laadjes en aan de andere kant een hang en leg gedeelte. Die wil ik graag grijsblauw hebben. Dus afgelopen week was het op naar de verfwinkel en op zoek naar de juiste kleur. Wat een keuze zeg, mintgroen is er niet in één kleur maar in 25 kleuren. Oke keus maken en de mooiste uitzoeken die het best bij een blauwgrijze kleur past. Nou het is gelukt hoor. 20 minuten later stond ik weer buiten met watergedragen verf in 3 kleuren. Dus we kunnen aan de slag. Als eerste is het bedje aan de beurt. Zo elke keer maar wat afronden, heb nog een hele hoop weken de tijd. Waar ik ook alvast mee begonnen ben is me oriënteren op opvang voor straks als ik ergens einde van dit jaar weer ga werken. Omdat mijn moeder niet v