Skip to main content

Christa blogt: week 20

By 21 februari 2014april 30th, 2014Blog

christa buik babybelWat een bijzondere week was dit zeg, we moesten voor de tweede keer in een week naar het ziekenhuis voor de 20 weken echo. Nu was ik 19 4/7 week maar de kleine meid is een eigenwijsje hoor, want opnieuw lag ze eigenlijk niet goed. Opnieuw veel moeite doen om de ontbrekende dingen te zien. Maar nu werd de echo uitgevoerd door een gynaecoloog en was het opeens een GUO geworden, een geavanceerd ultrageluidsonderzoek. Normale echo is een SEO, standaard echo-onderzoek. Op zich vond ik het wel prettig om nog een keer te kunnen kijken en dat de echo nu gedaan werd door een gynaecoloog. Hierdoor meer uitleg gekregen en zowaar deze echo werd in een kamertje verder gedaan en daar hing dus wel gewoon een extra scherm zodat ik mee kon kijken. Wat was ik blij zeg. En opnieuw werd bevestigd dat we een meisje kregen. De rest zag er ook goed uit. Gelukkig! Nu moet ik weer 3 weken wachten voor ik weer naar de gynaecoloog moet. Er komt ook nog een andere bijzonder dag aan, mijn zusje gaat namelijk trouwen en al in mei en ze weten het pas net dus er moest zo eind januari ook nog een trouwjurk aangeschaft worden. En ik moest natuurlijk mee. M’n zusje was toen bij mij ook mee geweest, dus logisch dat ik met haar ook mee ging. Dat werd dan wel een dagje heel erg op mijn houding letten met zitten aangezien ik nog steeds veel last heb van mijn bekken. En met al dat gesnotter erbij voelde ik me al met al niet topfit. Maar het is allemaal gelukt, ze heeft een jurk en ze zag er al prachtig uit. Het gevolg is dus wel dat ik straks met een 32 weken buik een hele dag moet rondlopen als ze trouwen en dus op zoek moet naar een jurkje. Dat jurkje maak ik me geen zorgen om, heb gelukkig al wat gezien van Noppies maar nog niet gekocht. Maar dat lopen en overal zitten die dag wordt de grootste uitdaging.

Leave a Reply