Skip to main content

Christa blogt: week 18

By 21 februari 2014april 30th, 2014Blog

hema shoppenVoor het eerst aan het shoppen geweest, bij de Hema was van alles in de aanbieding qua lakentjes en dekentjes. Aangezien ik daarvan verder nog niks had en weg was van de kleurtjes van de lakentjes toch alvast maar wat dingen gekocht. Omdat de Hema toch om de hoek zit nu alles in jongens kleuren mee genomen. Mocht met de echo blijken dat het toch een meisje is kan ik altijd nog kijken wat ik dan wil omruilen. Ik had een hele tas vol ook nog met wat leuke shirtjes met een vosje en een egeltje erop. Heel fijn in de opruiming, zo ook een jongens en een meisjes rompertje maat 50, oei wat is dat klein zeg. Nu ben ik wel gewend om met kleine baby’s te werken maar vaak liggen ze bij ons op de afdeling zonder kleren aan. Gelukkig vond manlief ook alle spulletjes leuk dus ik hoefde in ieder geval nog niks terug te brengen. De dag erna ook nog met mijn schoonzusje naar de Babydump geweest, ook daar nog wat leuke dingen gekocht en gekeken naar kinderwagens. Mijn man wil heel graag een Mini Easywalker, ik ben er alleen niet zo’n fan van. Ik vind de wagen zelf gewoon niet mooi.¬†Maar ja we moeten op zoek naar een praktische wagen, dus een keer samen naar de winkel en kijken wat zowel in de mini als in de gewone auto past en waar we fijn mee door het bos kunnen wandelen. We gaan het zien waar we uiteindelijk op uit gaan komen.

Leave a Reply