Skip to main content

Charlie blogt: ronde 6

By 11 juli 2014Blog

Was ik er deze maand zo van overtuigd dat het nu wel gelukt was kreeg ik helaas weer een domper. Maandag de 23ste was mijn NOD, en de dag ging voorbij zonder een drupje bloed, ook de 24ste en de 25ste gingen voorbij zonder maar een drupje bloed en toen was het de 26ste. Ik stond op het punt om te gaan testen, toen ik op de wc iets zag wat ik niet hoopte te zien. Helaas ook deze ronde ben ik wederom weer niet zwanger geraakt.

Wel is mijn lichaam nog helemaal in de war, mijn menstruatie is anders, dan ik gewent ben en ik denk dan ook sterk dat dit nog de nawee├źn zijn van mijn miskraam. Mijn man en ik hebben het er samen over gehad en willen deze maand ovulatie testen gaan proberen, en om het nog vaker samen gezellig te hebben. Tja en verder is het wel afwachten.

Leave a Reply