Skip to main content

Charlie blogt: ik ben zwanger!!

By 20 juli 2014Blog

we hebben net ontdekt dat jij er aan komt kaartEigenlijk wilde ik nog gaan vertellen over ovulatie testen en hoe dat bij ons ging. Maar dat blogje weegt absoluut niet op tegen het mooie nieuws wat ik nu mag gaan vertellen. Ik ben zwanger!

7 maanden na mijn miskraam mag ik weer een positieve test vasthouden, en groeit er weer een wondertje onder mijn hart, in mijn buik. Tranen lopen over mijn wangen van geluk, maar ook mijn glimlach is niet van mijn gezicht af te krijgen. Zouden we nu wel een plakbaby hebben? Mogen wij komend voorjaar genieten van een nieuw gezinslid? Ik hoop het zo!

Op het moment dat ik dit blogje typ ben ik 3 weken en 5 dagen zwanger, na onze vakantie ga ik contact opnemen met de verloskundige maar eerste even genieten van onze vakantie.

Ik ga even verder zwijmelen!

PS deze leuke Milestone Pregnancy Cards koop je bij Ikbenzomooi.nlĀ 

 

Leave a Reply