Skip to main content

Charlie blogt: ik ben misselijk!

By 19 juni 2014Blog

to be continuedNog 5 dagen tot mijn NOD. En het gekke is deze keer vind ik het echt weer spannend, waarom? Ik ben sinds vandaag ontzettend misselijk, en de vermoeidheid is ook sinds twee dagen rijkelijk aanwezig. Ik ga het liefst om half 9 op bed ’s avonds. Iets wat ik niet gewend ben van mezelf, want meestal kruip ik er rond een uurtje of 12 in. De misselijkheid is ook heftig, in de vroege ochtend sta ik te kokhalzen en blijf ik een tijdje misselijk. Zoals jullie wel zullen begrijpen draait mijn hoofd nu overuren, zal ik dan toch deze ronde zwanger zijn geraakt? Of houdt mijn lichaam mij voor de gek en begint mijn maandelijkse feestje maandag gewoon? Hopelijk nemen de symptomen allemaal toe en kan ik volgende week gaan vertellen dat ik deze maand wel zwanger ben geraakt. Al ben ik stiekem wel bang dat ik wederom teleurgesteld ga worden. We zullen het zien, to be continued

Leave a Reply