Skip to main content

Charlie blogt: 9 weken en 2 echo’s!

By 6 september 2014Blog

muisjesDaar wa2 ik weer! Tijd voor een zwangerschapsupdate! Inmiddels ben ik 9 week zwanger en hebben wij er al twee echo’s op zitten. De eerste echo hadden wij met 6+6 weekjes en de tweede echo met 7+6. Het is heel fijn om ons kleine mini mensje te zien, en het was ook heel fijn dat op de eerste echo gelijk een kloppend hartje aanwezig was. Geen spanning meer, alleen maar genieten van een klein flikker lichtje. Die week erna was ons kindje al een stuk groter en begon ons doperwtje op een echt mini mensje te lijken, met nog steeds een mooi kloppend hartje. Ons kindje maakt het goed!

Met mij gaat het een stukje minder, ik heb regelmatig knuffelsessies met de wc en de bank is een heerlijke plek om te liggen. Maar het is het allemaal waard, rond 1 april hebben wij er een wondertje bij en dat vergeten we dit ellendige gevoel snel weer. Aanstaande maandag hebben wij de derde echo en ik kan niet wachten! Onze zoon gaat dan ook mee, en ik ben benieuwd wat hij ervan vind.

Leave a Reply