Skip to main content

Charlie blogt: 7 weken zwanger!

By 20 augustus 2014Blog

je komt er aanWat voel ik me gezegend de laatste tijd, ik had namelijk het zwanger raken dit jaar al een beetje opgegeven en op dat moment mocht ik een positieve test vasthouden. Inmiddels ben ik volgens eigen berekening in week 7 aangekomen en ik vond het tijd voor een update.

Hoe ik me voel

Heel eerlijk? Naast angst want met 5 week 6 dagen verloor ik wat bloed en geluk voel me verschrikkelijk. Ik ben zo misselijk dat ik eigenlijk de hele dag alleen maar een beetje op de bank hang. Gelukkig kan dit op dit moment maar na komende week moet ik weer aan het werk en is het uit met de pret. Ik ben dan ook van plan om dit dinsdag aan te geven bij de verloskundige.

Aanstaande dinsdag hebben wij onze eerste echo gepland staan, super spannend! Het is natuurlijk een ‘positief’ teken dat ik nu zo misselijk ben, toch laat het beetje bloedverlies en de eerdere miskraam mijn angst groot.

Nog twee nachtjes slapen en dan mogen we een kijkje nemen in mijn buik en hopelijk zien we dan een prachtig knipperlichtje!

Leave a Reply