Skip to main content

Charlie blogt: 28 week zwanger, het aftellen is begonnen!

By 11 januari 2015Blog

charlie blogt 28 weken zwanger

Het is een hele tijd geleden dat ik een blog heb geschreven, maar door de drukte, het spugen en vermoeidheid kwam het er niet van. Inmiddels ben ik 28 weken zwanger van een dochter en voel ik me onwijs gezegend. Ondanks de vele kwaaltjes die hier voorbij komen wil ik absoluut niet klagen over het zwanger zijn. Met een kleine aanpassing kan ik alles doen wat ik wil doen en geniet ik ’s middags van een rust momentje met mijn mini meisje op de bank.

Ons meisje groeit goed en ligt ietsjes voor op schema, niks zorgwekkends. De laatste echo lag mevrouw in een stuit en nog steeds heb ik regelmatig het idee dat ze verkeerd om ligt, eigenlijk ligt ze nog overal want die voetjes steken op verschillende plekken uit. Hopelijk is ze over 2 weekjes netjes gedraaid bij de echo anders moet ik toch al gaan nadenken en uitzoeken wat de andere stappen zijn. Ik ben liever voorbereid.

Sinds afgelopen week ben ik begonnen met een zwangerschapscursus genaamd O wee via het kraambureau. Eén keer in de week, voor vijf weken kom ik met een groep mommy to be’s samen en bereiden wij ons voor op de bevalling. Aangezien ik het al een keer heb meegemaakt ben ik er voornamelijk om contact te leggen met mede zwangere en mama’s die rond dezelfde tijd een kindje verwachten. De eerste avond was erg leuk en leerzaam. Ik hoop dat dit zo blijft.

Ik ga weer proberen om met regelmaat hier mijn verhaal te delen, helemaal omdat er nu wat meer rust in en om ons huis is.

Leave a Reply