Skip to main content

Charlie blogt: 15 weken zwanger

By 11 oktober 2014Blog

kralen 1

Afgelopen donderdag was ik 15 weekjes zwanger, een bijzonder moment. En het voelt nu ook alsof ik lang zwanger ben. Natuurlijk heb ik nog een lange weg te gaan, maar hé, dit voelt al lang. Een week lang leek mijn misselijkheid verdwenen, maar het is helaas weer terug. Minder erg, en alleen maar ‘s ochtends, gelukkig. Buiten dat voel ik me oké. Op een extra controle bij de verloskundige na. Ik heb nogal last van groeipijn en dit merk ik vooral tijdens het fietsen. De buikpijn die ik daarna kreeg bleef aanhouden, en mijn man vond het een goed idee om het toch even te laten checken. Gelukkig was er niks bijzonders, en moet ik gewoon wat rustiger fietsen. Ook heb ik ons kindje voor het eerst gevoeld, zo bijzonder! Inmiddels voel ik het al dagelijks, en blijft het toch speciaal.

Leave a Reply