Op zoek naar het perfecte zwangerschapscadeau? Dan is de Mommy Measure iets voor jou! Met dit unieke beschrijfbare zwangerschapsmeetlint houd je tijdens je zwangerschap heel eenvoudig de groei van je buik (fundushoogte / buikomtrek) en de belangrijkste mijlpalen bij. Dit leuke kado is een absolute must-have voor elke zwangere!

Met de Mommy Measure leg je op een unieke manier het verloop van je zwangerschap vast en kun je genoteerde metingen en ervaringen gemakkelijk vergelijken met vorige of volgende zwangerschappen. Ook leuk als bijzonder aandenken voor in het babyalbum van je kindje.

Daarnaast kun je de Mommy Measure gebruiken om de groei van je baby in het eerste levensjaar bij te houden. Je legt eenvoudig de Mommy Measure™ op een vlakke ondergrond langs je baby, markeert de lengte en noteert er belangrijke gebeurtenissen bij.

Met de Mommy Measure vergeet je nooit meer die speciale momenten waarop het allemaal begon!

Het Mommy Measure pakket bestaat uit: het Mommy Measure meetlint 183cm, stickerhartjes, miniformaat pen en gebruiksaanwijzing. Let op: sommige sfeerfoto’s op de website laten de oude versie van de Mommy Measure zien. Het ijzeren ringetje en het lintje zijn in de nieuwste versie weggelaten. De productfoto’s zoals deze in de webshop staan, zijn de juiste foto’s.

De Mommy Measure is een amerikaans product waarvoor patent is aangevraagd door Neff Innovations, LLC. Wij zijn exclusief distributeur voor de Benelux en leveren als enige ter wereld de Nederlandse versie met Nederlandse gebruiksaanwijzing en centimeters. Wil jij dit product ook verkopen? Neem dan contact met ons op.

Onze nieuwste producten in de webshop