Skip to main content

Anonieme blogger, week 6

By 31 januari 2014Blog

Onrust slaat toe. De vorige keer dat ik zwanger was had ik last van allerlei kwaaltjes. Niets groots hoor, maar nu voel ik niets. Ik ben een beetje moe en wat sneller buiten adem maar voel me verder prima. Heel graag zou ik me helemaal willen overgeven aan het zwanger zijn. Ervan genieten en fantaseren, maar dat durf ik niet. We hebben besloten geen vroege echo te laten doen. Zo’n momentopname voelt voor ons als valse hoop. Het geeft ook helemaal geen zekerheid over de kans dat dit kindje wel bij ons blijft. De vorige keer ging het met ruim 9 weken fout en hadden we met 10 weken de echo. Als die echo een week eerder was geweest hadden we dus gewoon nog een hartje gezien. We zijn bang dat de klap van verlies dan nog groter is, dus wachten we af. Hoe spannend ook.

Leave a Reply